Μηχανισμός Pregio Radius 6000

Μηχανισμός Pregio Radius 6000

Pregio
02.0031
Χωρίς απόθεμα
56,00 €
Με ΦΠΑ

Άλλο ένα εντυπωσιακό μοντέλο μηχανισμού από την Pregio για Surf Casting το οποίο έρχεται να συμπληρώσει μια τριάδα μοντέλων, τα οποία καλύπτουν πλήρως όλες τις τεχνικές Surf Casting, σε πολύ προσιτή τιμή.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Άλλο ένα εντυπωσιακό μοντέλο μηχανισμού από την Pregio για Surf Casting το οποίο έρχεται να συμπληρώσει μια τριάδα μοντέλων, τα οποία καλύπτουν πλήρως όλες τις τεχνικές Surf Casting, σε πολύ προσιτή τιμή.

O Pregio Radius 6000 θα ήταν η απάντηση της Pregio σε εξελιγμένους μηχανισμούς Surf Casting, αλλά δεν υπάρχουν τέτοιοι σε τιμές γύρω στα €50.

Όταν αναφερόμαστε σε προϊόντα της Pregio, αναφερόμαστε σε προϊόντα τα οποία κατασκευάζονται για να ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες του ψαρέματος σε Ελληνικές θάλασσες. Αξεπέραστα σε σχέση αξίας / τιμής, τα Pregio διαθέτουν μοναδικής ποιότητας εξαρτήματα. Όπως όλα τα προϊόντα της Pregio και ο μηχανισμός Radius 6000 προορίζεται για να καλύπτει τις ανάγκες των φίλων του Surf Casting στη Μεσόγειο.

Ο Radius 6000, διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας μηχανισμός για την τεχνική του Surf Casting. Είναι εξοπλισμένος με 5+1 ατσάλινα ρουλεμάν, ενισχυμένα μεταλλικά γρανάζια, ενισχυμένο κορμό και άξονα και σπαστή μανιβέλα με αντιολισθητική, στρογγυλή λαβή από υλικό EVA. Η μεγάλη μανιβέλα με λαβή EVA δίνουν μοναδική αίσθηση κατά το μάζεμα της πετονιάς. Το τύλιγμα της μεσινέζας γίνεται ομαλά και με ασφάλεια. Η κύρια μπομπίνα του είναι από αλουμίνιο, με χωρητικότητα 0,35 χιλ - 250 μ πετονιάς.

Είναι ένας προσεκτικά μελετημένος μηχανισμός για Surf Casting ο οποίος διαθέτει 8 κιλά φρένων και είναι πολύ ελαφρύς. Διαθέτει όμως τη δύναμη που απαιτείται για να φέρετε μεγάλα θηράματα στην ακτή, καθώς τα περισσότερα από τα εξαρτήματα είναι Heavy Duty. Δείτε για παράδειγμα το πικάπ και θα καταλάβετε την κατασκευαστική τεχνοτροπία της Pregio στην παραγωγή μηχανισμών.

Χαρακτηριστικό το οποίο δεν συναντάμε συχνά – εκτός από τους μηχανισμούς Pregio – είναι το πλαστικό κάλυμμα το οποίο δεν επιτρέπει στην μεσινέζα να περάσει κάτω από τη μπομπίνα και να τυλιχτεί στον άξονα.

Διαθέτει μεγάλη αντοχή κατά της διάβρωσης και έξτρα μπομπίνα από Γραφίτη τύπου Long Cast, σε σχήμα κώνου, ώστε η μεσινέζα σας να μη βρίσκει αντίσταση και να μπορείτε να πραγματοποιείτε μακρινές βολές.

Πρόκειται για έναν μηχανισμό εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και παράλληλα τόσο στιβαρό που κερδίζει την εμπιστοσύνη από το πρώτο ψάρεμα. Διαθέτει βολές «αγωνιστικού» επιπέδου με ελάχιστη προσπάθεια, ενώ τα φρένα είναι πολύ γραμμικά και επιτρέπουν τις μικρο-ρυθμίσεις με ακρίβεια. Αυτό οφείλεται σε ένα μοναδικό σύστημα πολλαπλών δίσκων, πολύ μεγάλης διαμέτρου και πλήρους επαφής μεταξύ τους, που καθιστούν τα φρένα και ευαίσθητα και δυνατά ώστε να ανταπεξέλθουν σε κάθε πρόκληση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ενισχυμένα Γρανάζια και κύριος Άξονας
  • Ομαλή λειτουργία χωρίς κραδασμούς
  • Ακαριαία Αντεπιστροφή
  • Ενισχυμένο Σώμα από Γραφίτη
  • Ανθεκτικό κατά της διάβρωσης
  • Λαβή από αντιολισθητικό υλικό EVA
  • Κύρια Μπομπίνα Αλουμινίου 0,35 χιλ – 250 μ
  • Ανταλλακτική Μπομπίνα από Γραφίτη 0,35 χιλ - 160 μ
  • 5+1 Ατσάλινα Ρουλεμάν

Μοντέλο

Χωρητικότητα Νήματος Βάρος Ρουλεμάν Στροφές Δύναμη Φρένων

Radius 6000

0,35 χιλ - 250 μ 410 γρ 5+1 4,4 : 1 8 κιλά
Φρένα
Μπροστά Φρένα
Εxclude
1
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας