Σιλικονούχα Mustad Aji Worm Pilo Pilo
Σιλικονούχα Mustad Aji Worm Pilo Pilo
Σιλικονούχα Mustad Aji Worm Pilo Pilo
Σιλικονούχα Mustad Aji Worm Pilo Pilo
Σιλικονούχα Mustad Aji Worm Pilo Pilo
Σιλικονούχα Mustad Aji Worm Pilo Pilo

Σιλικόνη Mustad Aji Worm Pilo Pilo

Mustad
06.0212
Διαθέσιμο
4,50 €
Με ΦΠΑ

Τα τεχνητά σιλικόνης Mustad Aji Worm Pilo Pilo έχουν αναπτυχθεί από Ιαπωνικό υλικό PVC, περιέχουν Γερμανικά πρόσθετα σκλήρυνσης και φινίρισμα από Αμερικάνικα χρώματα.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το υλικό κατασκευής ήταν ο πιο σημαντικός παράγοντας στη διαδικασία κατασκευής των σιλικονούχων δολωμάτων της Mustad. Η Νορβηγική εταιρεία έχει αναπτύξει ένα υλικό που είναι ταυτόχρονα μαλακό, αλλά και ισχυρό, εύκολο να τοποθετηθεί σε αγκίστρι, αλλά και να αντέξει σε επιθέσεις.

Τα τεχνητά σιλικόνης Mustad Aji Worm Pilo Pilo έχουν αναπτυχθεί από Ιαπωνικό υλικό PVC, περιέχουν Γερμανικά πρόσθετα σκλήρυνσης και φινίρισμα από Αμερικάνικα χρώματα. Αυτός ο συνδυασμός φέρνει στην αγορά μια νέα κατηγορία μαλακών δολωμάτων, τα οποία είναι εύχρηστα και μπορούν να αξιοποιηθούν με πολλές τεχνικές.

Οι σιλικόνες Mustad Aji Worm Pilo Pilo διαθέτουν δακτυλίους στο σώμα τους, οι οποίοι προκαλούν δονήσεις που μπορούν να γίνουν αισθητοί από τους κοντινούς θηρευτές. Η ουρά είναι διχαλωτή (split tail) και κινείται ελεύθερα με κάθε χτύπημα του καλαμιού σας, ή με τα ρεύματα της θάλασσας.

Οι επιλογές που έχετε για να ψαρέψετε τις συγκεκριμένες σιλικόνες, είναι πολλές με τη χρήση μολυβοκεφαλών.

15 σιλικόνες ανά συσκευασία.

Κωδικός Προϊόντος Μήκος Χρώμα Τεμάχια ανά Συσκευασία
AJW-PI#1 5 εκ Clear Rainbow Glitter 15
AJW-PI#3 5 εκ Clear Red Glitter 15
AJW-PI#4 5 εκ UV Clear Pink 15
AJW-PI#5 5 εκ UV Clear Chartreuse 15
AJW-PI#6 5 εκ UV Red Krill Glitter 15
AJW-PI#8 5 εκ Orange Glow Glitter 15
Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
2 αντικείμενα
Νέο

Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας