Τεχνητό DUO Realis Rozante
DUO Realis Rozante Lure
DUO Realis Rozante Lure
Τεχνητό DUO Realis Rozante
Τεχνητό DUO Realis Rozante
Τεχνητό DUO Realis Rozante
Τεχνητό DUO Realis Rozante
  • -10%
Τεχνητό DUO Realis Rozante
DUO Realis Rozante Lure
DUO Realis Rozante Lure
Τεχνητό DUO Realis Rozante
Τεχνητό DUO Realis Rozante
Τεχνητό DUO Realis Rozante
Τεχνητό DUO Realis Rozante

Τεχνητό DUO Realis Rozante

DUO
04.0273
Διαθέσιμο
15,30 € 17,00 € -10%
Με ΦΠΑ

Τεχνητό της DUO, το οποίο ανήκει στην κατηγορία jerkbait, με πολύ καλή ικανότητα βολής και δυνατότητα για διαφορετικές δράσεις.

Μέγεθος
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τεχνητό της DUO, το οποίο ανήκει στην κατηγορία Jerkbait, με πολύ καλή ικανότητα βολής και δυνατότητα για διαφορετικές δράσεις.

Το Realis Rozante είναι το πρώτο τεχνητό, το οποίο ανήκει σε μια νέα οικογένεια δολωμάτων της DUO, τα "Α-Κατηγορίας". Το Rozante διαθέτει κατασκευαστική φινέτσα, είναι τεχνητό jerkbait και διαθέτει πολύ καλή ικανότητα βολών και ελεύθερη κίνηση.

Η DUO τοποθέτησε στο σώμα του Rozante ένα μετακινούμενο σύστημα βαρών με μαγνήτη, το οποίο βοηθά το τεχνητό να πραγματοποιήσει μακρινές βολές ακριβείας, παρά τα μόλις 6,3 εκ μήκους, ακόμα και αν έχει να αντιμετωπίσει κόντρα, ή πλευρικό άνεμο. Αυτή η ιδιότητα το κάνει πολύ αγαπητό σε Spinners που αρέσκονται να ψαρεύουν από βράχια, ή λιμάνια με δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Στο DUO Rozante θα δείτε ότι το χείλος του είναι αρκετά πλατύ, με αποτέλεσμα να περιορίζονται οι πλευρικές κινήσεις καθώς τινάζετε το καλάμι σας. 

Οι δονήσεις που προκαλεί το Rozante κατά την κίνησή του είναι περιορισμένου εύρους (Short Pitched), παρόμοια με την κίνηση φυσικών ψαριών που τα κυνηγούν πεινασμένα Λαβράκια, σε αντίθεση με ψάρια τα οποία απλά κινούνται στην περιοχή τους. Αυτές οι δονήσεις ενεργοποιούν το ένστικτο τροφής, των αρπακτικών θηραμάτων που βρίσκονται στην περιοχή, με οποιοδήποτε αργό, ή γρήγορο ρυθμό ανάκτησης.

Επίσης, το DUO Realis Rozante μπορεί να ψαρευτεί πραγματοποιώντας κινήσεις dart με το καλάμι σας. Θα μοιάζει σαν να κάνει κινήσεις πανικού, ακόμα και με πολύ κοντές κινήσεις του καλαμιού. Αυτό μας εξυπηρετεί στο ότι δε χρειάζεται να ρίξουμε το τεχνητό μας πολύ μακριά, για να προκαλέσουμε επιθέσεις.

Το DUO Realis Rozante έχει κατασκευαστεί για τους παράκτιους αλιείς που χρησιμοποιούν απλές κινήσεις με το καλάμι τους και αρέσκονται στην απλή ανάκτηση για να κυνηγήσουν θηράματα.

Μήκος Βάρος Τύπος Σαλλαγκιές Βύθισμα
6,3 εκ 5 γρ Αιωρούμενο #10 0,6 - 0,8 μ
7,7 εκ 8,4 γρ Αιωρούμενο #8 0,7 - 0,9 μ

Χαρακτηριστικά DUO

Σύστημα Βαρών: Η DUO έχει τοποθετήσει ένα σύστημα μετακινούμενων βαρών, με μαγνήτη. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιήσουν τις ιδιότητες που έχει το τεχνητό σε βολές και να ελέγχουν τη δράση του ακόμα και έντονα ρεύματα.

Πλατύ Χείλος: Το πλατύ χείλος του Rozante περιορίζει τις ζιγκ ζαγκ κινήσεις του τεχνητού, όταν κάνετε twitching, επιτρέποντας τον χειρισμό του ως τεχνητό shad και προτρέποντας επιθέσεις με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια και απόσταση από την στεριά.

Μήκος Τεχνητού
0 - 6,9 εκ
00002.7 εκ – 9,9 εκ
Βάρος Τεχνητού
00001.0 - 10 γρ
5 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας