Ρυθμιστικό Άλας Marukyu Shio Νori
Ρυθμιστικό Άλας Marukyu Shio Νori
Ρυθμιστικό Άλας Marukyu Shio Νori
Ρυθμιστικό Άλας Marukyu Shio Νori

Ρυθμιστικό Άλας Marukyu Shio Νori

Marukyu
26.0074
Διαθέσιμο
9,00 €
Με ΦΠΑ

Το Shio Nori ανήκει στην κατηγορία των ρυθμιστικών αλάτων της Marukyu και σε συνεργασία με Γάλλους ψαράδες σχεδιάστηκε για χρήση στα νερά της Μεσογείου με στόχο ψάρια όπως οι Τσιπούρες και οι Σαργοί.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Shio Nori ανήκει στην κατηγορία των ρυθμιστικών αλάτων της Marukyu και σε συνεργασία με Γάλλους ψαράδες σχεδιάστηκε για χρήση στα νερά της Μεσογείου με στόχο ψάρια όπως οι Τσιπούρες και οι Σαργοί.

Πασπαλίζουμε δολώματα όπως ψίχα μυδιών, φιλέτα ψαριών, πλοκάμια, ή λωρίδες καλαμαριού και σουπιάς, ακόμη και ζωντανά σκουλήκια. Τα άλατα θα προσδώσουν σφριγηλότητα και θα απορροφήσουν την περιττή υγρασία. Τα εκχυλίσματα από θαλάσσιο φύκι που περιέχει το άλας Marukyu Shio Nori θα προσελκύσουν τα ψάρια και θα διεγείρουν την όρεξη τους. Επιπλέον η μοναδική, πατενταρισμένη τεχνολογία της Marukyu με την ονομασία Ultrabite α, την οποία ανέπτυξε σε συνεργασία με τoν οργανισμό CEFAS (Centre for Environment, Fisheries and Aquaculture Science) θα αυξήσει τον αριθμό και τον ρυθμό των τσιμπημάτων.

Η τεχνολογία Ultrabite α είναι ένας συνδυασμός από φυσικά ελκυστικά για τα ψάρια, με βάση την χρήση φερομόνων και ο οποίος ενεργεί άμεσα κι διεγείρει το αίσθημα των ψαριών για κατανάλωση τροφής. Η φόρμουλα της τεχνολογίας Ultrabite α είναι απολύτως ασφαλής και φιλική προς το περιβάλλον, η δράση των φερομόνων εξασθενεί μετά από δώδεκα ώρες κι έτσι δεν υπάρχουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα για το περιβάλλον και κίνδυνος υπολειμματικότητας. Το πρόβλημα που προσπάθησαν να επιλύσουν ήταν η κατανάλωση των τροφών που διέρρεαν από υδατοκαλλιέργειες, στους γύρω βυθούς. Όταν η φερομόνη δόθηκε στα ψάρια, έγιναν πιο δραστήρια και αυτό δημιούργησε μείωση της ποσότητας τροφής που απομένει.

Μέχρι τώρα, τα περισσότερα ενισχυτικά δολωμάτων απευθύνονταν στις πέντε αισθήσεις των ψαριών όπως οσμή, ήχο, γεύση, όραση και αφή για την προσέλκυση ψαριών. Ωστόσο το Ultrabite ™ λειτουργεί απευθείας στο ένστικτο του ψαριού για να προσελκύσει και στη συνέχεια να τονώσει το ένστικτο της πείνας.

Επιπλέον, η έρευνα έδειξε ότι τα ψάρια δεν εθίζονται στο Ultrabite™.

Διατίθεται σε συσκευασία των 750 γρ.

Κωδικός: 7260.

2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας